Pincénk már több mint 100 éves, de 20 éve komoly felújításon esett át. Ennek következtében a tágas előtérből egy biztonságos lépcsősor vezet a 38 m hosszú, kőboltozatos pincébe.
A pince közepénél egy jobb oldali ág található, mely kiválóan alkalmas arra, hogy egy 8-10 fős társaság az asztal körül falatozhasson, iszogathasson, avagy gondolatokat cserélhessen.
A pince bal oldalán sorakoznak a hordók, melyet egy kiállítási célokat szolgáló kővitrin tör meg. A 8-10 C fokos hőmérsékletű pince mélyén egy tároló vakablak található a felszolgálandó borok elhelyezésére.
A hobby célokat szolgáló borospincében a környék legjobb fekvésű dűlőiben termett szőlő vagy must megvásárlása után – borász szakember segítségével – tanultuk a borkészítést. Igazán emlékezetes esemény volt az, amikor az I. Ivó Nap alkalmából megrendezett helyi borversenyen a száraz furmintunk aranyérmes lett.
A pincében elektromos izzósor fényénél is iszogathatunk, de legkülönösebb hangulata a gyertyafényes alkalmaknak van.
A pince jelenleg a Jancsi és Juliska Vendégház vendégeinek szórakoztatását szolgálja. Vendégeink a település legjobb borászainak borait kóstolhatják meg benne, ha Abaújszántóra látogatnak. Véleményük szerint, semmi sem esik olyan jól, mint falatozni a hűs pincében néhány korty finom bor mellett.