Élmény-gasztrok

Forró kutya BBQ & Grill bár

Abaúj egyetlen barbeque és grill étterme, ahol különleges pácokkal hosszú órákon keresztül smoker eszköz segítségével forró füstön készülnek a zamatos húsételek. A Forró Kutya kiemelt hangsúlyt fektet a minőségre, éppen ezért alapanyagait is helyi kistermelőktől vásárolja meg. Szaft’N Burger versenyen kiemelkedő helyezést értek el burgereikkel, neves éttermeket hátra szorítva maguk mögé. Repertoárjukban mindenki megtalálhatja a kedvére való fogásokat, egészen a vegetáriánustól a szaftosabbnál szaftosabb húsokig.
Az Abaújszántói Ivó Nap FesztiWine-ra különleges ízekkel készülnek az igazán gourmet kedvelők számára. Ne hagyd ki!
Falatozzunk együtt június 11-én, Abaújszántón! 
Az Imperiál Borterasz és Pince köz-Borvarázs Udvarban megtalálod őket!

Facebook: https://www.facebook.com/forro.kutya

Firmánszky sajt – grill sajt variációk és az unikális desszertcsoda, avagy a tejlekvár ízkrónikái

A Magyarországon egyedülálló, Abaújszántón megtalálható és megvásárolható különleges tejlekvár, több generációs családi titkos recept alapján készül Firmánszky Botond kezei alatt, amely az egyedi készítési módtól és a saját fejlesztésű fűszer keveréktől kapja meg sajátos ízvilágát. 
Mindemellett fantasztikus grill, valamint friss gomolya jellegű sajtjai hőkezelt tejből, kultúra és természetes oltó enzim hozzáadásával készülnek.
Ugye milyen jól hangzik?
Ha Te is kipróbálnád, június 11-én megteheted Lipták László Pincészeténél!

Facebook: https://www.facebook.com/Handmade.Aldeano

Kisfalucska Udvarház & Bisztró

Szereted a minőségi alapanyagokból készült ínyencségeket?
Akkor meg kell tapasztalnod a Kisfalucska ízélményét!
A bodrogkisfaludi Kisfalucska Udvarház & Bisztró , idén először, az Abaújszántói Ivó Nap FesztiWine-ra is kitelepül a Palkó Borászat – Mediterrán teraszára!
Sikerük titka a felhasznált alapanyagok frissessége és idényszerűsége. Nem mellékes azonban séfjeik nemzetközi tapasztalata, akik a helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotnak.
Ne hagyd ki!
Várunk az Abaújszántói Ivó Nap FesztiWine-ra!

Facebook: https://www.facebook.com/kisfalucskaudvarhaz/

Borsod Burger

Négy éve induló Borsod Burger mára már a megye több pontján is megtalálható. A fiúk dinamikus lendülettel fejlődnek és sorra nyitják az új üzleteket, köszönhetően a sok hálás vendégnek, akik pedig imádják az igazi Borsod Burgert. Persze közben az elmúlt években a burgerek palettája is folyamatosan bővült, melyek természetesen csak a saját sütésű bucikból, saját keverésű szószokból és a saját húspogácsából készülhetnek, hiszen ez a Borsod Burger egyik alapelve!
Egy falatnyi Borsod Abaújszántón!
Harapj bele az Ivó Nap FesztiWine-on június 11-én
, a Chill sarokban, avagy Függj az ágytól Lengyeléknél helyszínen!

Facebook: https://www.facebook.com/borsodburger

Magyar Udvar – borban pácolt kemencés csülök és szántói pompos

Inkább a házias ízvilág kedvelői közé tartozol? Akkor neked Galamboséknál a helyed!
A falusi asztal elengedhetetlen ételével, különleges recept alapján készülő kemencés csülökkel és családias vendégszeretettel várnak a Magyar Udvarban. A kellemes borok bódító hatásának enyhítésére a szántói pompost ajánljuk. Na de mi is az a szántói pompos?
Gyere el Te is június 11-én és derítsd ki magad!
Ne aggódj, csalódni nem fogsz!