A föld, a szőlő szeretetének már gyerekkoromban meghatározó szerepe volt családunk életében, ami azóta sem szűnt meg. A szőlő termesztése kicsi, de fontos részét képezi családi gazdaságunknak.

A Kassa-város dűlőben megtermelt furmint-hárslevelű szőlőből készült száraz, félédes, édes borainkat Vendégházunkban kínáljuk, vendégeink legnagyobb megelégedésére.

Az Ivó-napon a kezdetektől minden évben megnyitjuk pincénk ajtaját, s örömmel mondhatom, hogy a visszajáró vendégek már keresik borainkat.

A tavalyi Ivó-napon mókás versenyeken (zsíros-kenyér evés, asszony-cipelés, férfi-tolás furikban 🙂  próbálhatták ki magukat a hozzánk betérők.

Ebben az évben is meglepetésekkel és finom borokkal várjuk Tokaj-Hegyalja egyik legszebb településére látogatókat!